1 FOUNDATION One Drop Miracle SPF22 PA++ alapozó teszt

Viszonylag kevés sminktermékről írtam idáig a blogon, de ez reményem szerint mostantól megváltozik, hiszen nagyon szeretem a dekorkozmetikai termékeket is, ráadásul a természetes vonalra is nagyon nyitott vagyok e téren is. Pontosan ezért örültem, amikor az Amarantin Cosmetics-el elkezdtük a közös munkát, hiszen nagyon tetszik az, amit képviselnek. Ma a 1 FOUNDATION One Drop Miracle SPF22 PA++ alapozóról szeretnék Nektek egy kicsit bővebben írni, hiszen az utóbbi időben csak ezt az alapozót használtam és nagyon megszerettem.

Magam sem gondoltam volna, hogy egy csettintésre képes leszek alapozót váltani, hiszen nálam ez a termék az, amiből nagyon nehezen találom meg a jót. Már az első használatnál is éreztem, hogy ez bizony nem egy átlagos alapozó, nagyon könnyen tudtam felkenni és viszonylag gyorsan meg is száradt. Én alapból is nagyon vékony rétegben szoktam felvinni az alapozót, de ennél a terméknél tényleg elég csak 1-2 csepp a természetes hatásért. A végeredmény egy bársonyos, fél-matt finish, közepes fedéssel, ami nálam simán bírja a hosszabb munkanapokat is. Nem fénylik át, nem ragacsos és ami a legjobb, hogy természetes és könnyű, mintha nem is lenne rajtam smink. Használat előtt felrázandó, ami fontos, mert így kapjuk meg a megfelelő állagot. Minden bőrtípusra, de különösen a zsíros, kombinált bőrre ajánlott. A termék 5 különböző árnyalatban elérhető, ami szerintem nagyon szuper, mert kevés olyan alapozó van, ahol ennyi színválaszték van és ráadásul még jó is. SPF 22-es fényvédőfaktorral ellátott alapozó. A csomagolás teljesen rendben van, jelentem az üveg átment a törés teszten, ugyanis sikerült a polcról lelöknöm véletlen, de hála semmi baja nem lett. 😀

“Dél-Koreát már meghódítótta ez a természetes hatású, vegán alapozó, amely közepes fedést biztosítva kiegyenlíti a bőrtónust, anélkül, hogy elrejtené az arc természetes jellegzetességeit. Ha azonban drámaibb hatásra vágysz, könnyedén építhetsz további rétegeket. Az egyedülálló, pillekönnyű formula olaj és púder kombinációjából született, így a tartósság és a természetes könnyedség garantált.”

Azoknak ajánlom ezt az alapozót, akik szeretik a természetes hatást, közepes fedéssel. Én nagyon megvagyok vele elégedve főleg, hogy a félmatt hatás sem természetellenes és valóban tartós.

Ti milyen alapozót használtok jelenleg? 🙂

Szeretettel

Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük