OOTD #1

A divat mondhatni már nem évről évre változik, hanem hónapról hónapra, amit szinte már nehézkes lehet követnie, egy olyan embernek például, mint Nekem, aki szereti a saját stílusát, nem szívesen rugaszkodik el a számára jól bevált daraboktól, max egy-kettő extra ruhája van a szekrényben. Az elkövetkezendő időben például ezen biztosan változtatni szeretnék, több merészebb, színesebb és persze különlegesebb darabot szeretnék beépíteni a ruhatáramban arról, hogy ez a folyamat, hogyan sikerül majd ha gondoljátok beszámolhatok egy posztban.


Nagyon sok alapdarabom van, amit ha jól kombinálok össze nem lesz unalmas a fehér póló, farmer kombó sem, de nagyon sok neutrális szín is megtalálható a ruháim között, s az életem többi részén is, akár ha csak a lakberendezést nézzük is. Nagyon jó hírem van azok számára, akik hozzám hasonlóan rajonganak a neutrális színekért, mert a 2019-es év pontosan ezeké a színeké lesz.

Pár egyszerű szabályt követve bárkinek nagyon kellemes viselet lehet, hiszen nagyon visszafogott és természetes összeállításokat tudunk belőle kreálni. A barna, bézs, homok és a föld színek tartoznak a neutrális színek közé, melyeket ha jól keversz szintén szuper szetteket tudsz összehozni. Ezeknél a szetteknél én mindig azt ajánlom, hogy ha unalmasnak találod a neutrális színeket, akkor a kiegészítőkkel nagyon jól meg lehet variálni. Mondjuk egy teljesen barna árnyalatokból összeválogatott outfitet én mindenképpen feldobnék egy különlegesebb színű táskával és a színben hozzá passzoló cipővel.

Bár azt mondják ezeket a színeket inkább csak a tavaszi és őszi hónapokban lehet látni, én azért mindenképpen azt mondanám, hogy a többi évszakban sem kell száműznünk ezeket a színeket, mert pont ettől lesz érdekes a megjelenésünk.

Mint azt már fentebb is említettem hozzám nagyon közel áll ez a “trend”, ami azért is lehet mert, a természetességet, letisztultságot jellemzi. Neked tetszenek a neutrális színek?

Szeretettel: Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük