5 kozmetikum, amire minden huszonévesnek szüksége van

Tudjátok, hogy nagyon fontosnak tartom a megfelelő arcápolást, hiszen fiatal korban alapozzuk meg a bőrünk állapotát. Nagyon sokat számít ha már tinédzser korban elkezdünk foglalkozni a bőrápolással főleg ha van valamilyen bőrproblémánk, hiszen így megelőzhetjük a ráncosodást illetve a különböző bőrhibákat. Arra gondoltam, hogy ebben a bejegyzésben összeszedek öt olyan kozmetikumot amire szerintem minden huszonévesnek szüksége van, természetesen kíváncsi vagyok, hogy szerintetek melyek azok a kozmetikumok, melyekre minden huszonévesnek szüksége van, írjátok meg kommenben! 🙂

Arclemosó:

Nem hiába került első helyre az arclemosó, hiszen azok számára is egy nagyon fontos lépés a rutinban, akik nem sminkelnek, mert az egész napos szennyeződést így tudjuk a leghatásosabban eltávolítani. Fontos a használata, mert a szennyeződések eltömítik a pórusokat, melyeknek az eredménye a pattanás lesz. Mindig olyan arclemosót válasszunk, ami a bőrünk típusának megfelelő.

Hidratáló:

Egy jó hidratáló csodákra képes, hiszen a hidratálás az egyik legfontosabb lépés a rutinban. A hidratáló megfelelő kiválasztása is nagyon fontos, mert még a zsírosabb bőrűeknek is szükségük van rá.

Szérum:


Én azért ajánlom mindenkinek a különböző szérumokat, mert olyan aktív összetevőket tartalmaznak, amire mindenki bőrének szüksége van. A problémának megfelelő szérumokat tudunk beszerezni, ami még jobban megkönnyíti a bőrünk ápolását.

Éjszakai krém:

Mivel az este folyamán regenerálódik a szervezetünk, ezért kifejezetten fontos, hogy olyan éjszakai krémet válasszunk, ami aktív hatóanyagokkal rendelkezik. Én ilyenkor mindig sűrűbb textúrájú krémet választok, ilyenkor van időm arra, hogy megvárjam míg felszívódik viszont a nappali krémem mindig egy könnyű, vizes alapú krém.

Maszk:


Nálam nincs arcápolás maszk nélkül, imádom a maszkokat, hiszen nálam ez az a kozmetikum, ami sosem hiányozhat. Mindig szuperül feltölti a bőröm, láthatóbban szebb, puhább és kisimultabb lesz.

Nekem ez az 5 kozmetikum nem hiányozhat a neszeszeremből és neked?

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük