Dolce Blocco Joy Planner és Joy Calendar

A szervezett és céltudatos élet kivitelezéséhez nélkülözhetetlen szerintem a tervezés és a naprakészség. Ahhoz, hogy produktívak legyünk elmaradhatatlan a tervezés, amihez a legjobb eszköz egy általunk választott és kedvelt határidőnapló. A Dolce Bloccoval együttműködve egy bejegyzés keretin belül szeretnék Nektek bemutatni ma kettő határidőnaplót illetve szeretnék még Veletek megosztani pár hasznos tippet is, hogy hogyan legyetek szuper szervezettek.

Mióta az eszemet tudom azóta szeretek mindent feljegyezni papírra, ami a mai napig is kitart, ezért különösen örülök ennek a közös munkának, hiszen Nektek is olyan termékeket mutathatok be, melyeket igazán megszerettem. A Dolce Blocco Secret kollekciójának a klasszikus irányvonal volt a jellemző, míg a Joy kollekciónak inkább a trendibb, hiszen más igényeket elégít ki. Elsősorban közép és felsőfokú tanulmányokat végző diákoknak ajánlják, de itt vagyok én a példa, hogy számomra dolgozó nőnek is tökéletesek ezek a termékek. Egy extra különlegességet szeretnék kiemelni a Dolce Blocco Joy határidőnaplókkal kapcsolatban, ami számomra igen fontos volt méghozzá, hogy már 2019 szeptemberétől használhatóak egészen 2020 decemberéig. Na de beszéljünk egy kicsit a belsőről is, hiszen a külső csodás design abszolút magáért beszél.


A Dolce Blocco Joy Calendar és a Dolce Blocco Joy Planner is 16 hónapot foglal magában. Olyan tervezési rendszert ölelnek fel, amit szerintem kevés határidőnaplóban lehet felfedezni, megtalálható benne: éves áttekintő, havi tervezők, névnapok listája, menstruációs naptár, utazás tervező, a legfontosabb dátumok és jó sok jegyzetoldal, ami minden tervezőben elengedhetetlen szerintem. A legjobban az elrendezés tetszik, hiszen a naplók bal oldalán található a hét 7 napja a jobb oldalon pedig egy szuper szervező rész van ahol többek között feljegyzetelhetjük a fontos teendőinket, céljainkat és még a hetünket is értékelhetjük. Külön pozitívum, hogy van benne heti kiadás lista is, illetve előre is tudunk tervezni a következő hétre. Talán a mérettől eltekintve az egyetlen különbség a Dolce Blocco Calendar és a Dolce Blocco Planner között, hogy a Calendarban három heti követőt tudunk felírni, míg a Plannerben ötöt. Fontos megemlítenem még a heti idézeteket is, melyek olyan frappánsan vannak elhelyezve mintha tudták volna előre, hogy mikor milyen hetem lesz.

Ha már Neked is megvan a megfelelő határidőnaplód akkor nincs más hátra mint, hogy elkezd megismerni és használni. A használatához most külön tippeket is szeretnék adni, ami remélem segítségetekre lesz.

 • Minden nap vedd elő, akár többször is a naplódat és nézd meg, hogy éppen hol haladsz a teendők elvégzésében, ez segít, hogy motivált maradj.
 • Minden reggel szakíts időt arra, hogy összeírd a teendőidet, hiszen ez a lényege a tervezőnek, azért ajánlom, hogy reggel tedd meg az összeírást, mert ilyenkor sokkal frissebb vagy, mint este.
 • Próbáld ezt a pár percet csak erre szánni és kicsit kikapcsolódni közben, hiszen így tudsz csak teljesen hatékonyan tervezni.
 • A teendők összeírása után mindig készíts egy prioritási sorrendet is, mert a fontosabb dolgokat érdemes minél hamarabb elvégezni.

Összességében nagyon szeretem ezt a naplót és tervezőt, mert sokkal hatékonyabban tudom megszervezni a mindennapjaimat, ami most igazi megváltás, hiszen az esküvőszervezés illetve a házfelújítás kapcsán rengeteg olyan teendő van, ami fontos és nem szeretném, hogy elmaradna ezért használom ezeket a termékeket.

Ti használtok valamilyen határidőnaplót? Milyen tippetek van ezzel kapcsolatban?

A termékeket a Dolce Blocco biztosította Nekem, amit ezúton is nagyon köszönök! 🙂

Szeretettel

Reni

You may also like

62 hozzászólás

 1. Nagyszerű ajándék lenne,mert olyan vagyok mint egy aranyhal teszek egy kört és elfelejtek mindent. Amennyi cetlit meg írok,azt meg vagy a szél fújja el vagy én hagyom el valamennyit. Meg nagyon cuki

 2. Praktikusak ezek a határidő naplók, főleg nekem, lassan 2 gyerekes anyukaként, a vizsgálatok időpontjait beleírni, mikor hova kell menni. Ha megszületik a baba, utána is hasznos lesz, bele tudom írni mikor kell orvoshoz, védőnőhöz vinni. Szóval nekem mindenképpen hasznos és praktikus

 3. Szia!
  Hozzád hasonlóan én is szeretek mindent legyezni, felírni az emlékezetes dolgokat, előre tervezni. Mivel gyakran elfelejtek dolgokat, nekem állandó kellék egy határidőnapló.
  Nagyon tetszik ez a fajta, szívesen kipróbálnám.
  Facebook-on Bódiné Jenei Csilla néven, instagramon pedig @csilla.b.j néven követlek.
  Legyen szép napod!

 4. Szia. Imádom a határidő naplókat, mert velük mindenre pontosan emlékszem. A szép színes borítóktól jó hangulata lesz az embernek.

 5. Nagy halogató vagyok, ezért jól jönne egy tervező. Ha leírnám a teendőket, talán előbb elvégezném a feladatokat 🙂

 6. Minden évben van határidő naplóm. Mindent jegyzetelek. Mindig nálam van. Nélküle nem megyek sehova. Teendők. Szülinapok. Munkabeosztás. Adataim. Mindenem benne van.

 7. Átláthatóbbak a programjaim, és könnyebb vele tervezni. Plusz valahogy nekem jobban beválnak a papír alapú tervezők, mint ha mobilba írnám. 🙂

 8. Itt nyomon tudom követni a teendőimet, és minden mást, amit ezekben a határidőnaplókban vezetek.
  Ő az én jobbkezem tulajdonképpen

 9. A munkámból adódóan hozzá vagyok kötve egy határidő naplóhoz és amióta használok, minden mást feljegyzek benne, mondhatni, hogy benne van már az életem!

 10. Nekem sokkal jobb egy határidőnaplót kinyitni,kézbe venni,mintha a telefonom nyomkodnám. Szeretem a könyveket,ez is az oka. A két kislányommal kapcsolatos tennivalókat is fel kell jegyeznem, a magamra vonatkozókat is, mindig tele van szinte

 11. Nagyon szeretem a határidő naplót,mindig is használtam,rendszeresen jegyzetelek,a fontos teendők így nem marad el semmi.
  Ha éppen nem naplóm volt,erre a célra csinos fedelü jegyzetfüzet helyettesítette.Örülnék egy szép példánynak !❤

 12. Nagyon szeretem megtervezni a napjaimat de nagy segítség név és szülinapok megjegyzésére is. Beleírhatom mikor-hová kell mennem. Munkabeosztások, orvosi vizsgálatok ideje.
  Gyenesné Dusza Erzsébet vagyok.

 13. Élek, halok a határidőnaplókért…de tényleg! Ha létezik “füzet mánia” nekem biztosan van! Számomra sokkal átláthatóbbak így a mindennapjaim, illetve szívesen olvasgatom vissza évek múltán mikor milyen fontos/halaszthatatlan dolgom volt, akkoriban miről szólt az életem.
  Szuper a nyeremény! Puszi!

 14. Minden egy helyen, mindig kéznél,beosztásom,tenni valoim,ötleteim,határidök,szuper segitség,egyetlen évet sem tudnék elképzelni nélküle❤️

 15. Lassan huszonéve van naptáram, határidőnaplóm. És mind megvan. Sok évre visszamenőleg a pontos dátumokkal,beírásokkal fel tudom idézni a múltat. Számomra ez fontos, ezért is szeretem a határidőnaplót.
  Mondjuk ilyen különösen szép még egyszer sem volt.
  Pálfi Edit

 16. Szeretem feljegyezni a programjaimat,teendőimet.
  Szülinapoknak,névnapoknak is helye van benne.
  A munkaidő beosztásomat szintén vezetnem kell,mert csak káosz lenne.
  És mert mindenek előtt régi típusú csajszi vagyok, ugyanis a telefont nem szeretem használni ezekre a célokra.
  Igazi kincs egy ilyen napló és tervező 🙂
  Balogh Anita

 17. Szeretem, mert kiélhetem benne a kreativitásomat (minden színes, tele van ragasztva matricákkal,mozijegyekkel stb.), remek időtöltés és fontos, mert így nem felejtek el semmit 🙂

 18. Nagyon szeretem a határidő naplót. Jelenleg újra sulizok, így mindig kell nálam lenni egynek, hogy tudjam jegyzetelni a dolgokat!

 19. Hasznos a határidő naplót mert minden fontos dátumot felírok és így nem felejtem el. Keresztlányomnak szeretném

 20. Szerintem elengedhetetlen egy jó határidőnapló a szervezettséghez. Mára már el sem tudom képzelni, hogy én határidőnapló nélkül menjek bárhova is. Ha új teendőm támad, akkor azt egyből feljegyzem, nehogy elfelejtsem és így tutira benne lesz minden, ami fontos.

 21. -rendszerezett leszel
  -nem felejtesz el semmit sem
  -átláthatóbbak lesznek a mindennapjaid
  -kevesebbet stresszelsz majd a teendőid miatt
  -nyomon tudod követni a dolgokat
  -személyre szabott, egyedi
  -nem kell a fejedben tartanod

 22. Mivel feledékany az ember jobb felírni bármit!Így megtudom nétni mikor mi lesz,hovà kell menni stb.Nagyon hasznos kis segítség!

 23. Azért szeretem a határidőnaplókat, mert ahogy idősödöm, egyre nehezen tartom fejben a dolgokat, időpontokat. A naplóba pedig feljegyzem, és így biztosan nem felejtem el őket. 🙂

 24. Ha menni kell valahova azonnal naptárba jegyzem,ha vásárolni indulok listat irok,mert mindent elfelejtek.Mulkor is leirtam,de a boltnál jutott eszembe hogy a lista otthol maradt.

 25. Szia, Azért szeretem a határidőnaplókat mert szeretek kézzel irogatni és elég sok dolog van amit észben kell tartanom ( 3 kisgyerek +teljes állásban dolgozom),így elég nagy szükségem is van rá.

 26. Szeretem a határidő naplót, mert hajlamos vagyok mindent elfelejteni, de így minden fontos dátumot, eseményt felírhatok és nem felejtem el.

 27. Azért szeretem a határidő naplót mert minden fontos eseményt betudok írni,így biztos nemfelejtem el. Mivel a mi családunk és rokonsáunk elég nagy akikel szorosan ápoljuk a kapcsolatot ,így feljegyzem benne a család és testvérek névnapját,születésnapját.Nagy segítség ha orvoshoz kell menni,ha beírom az időpontot melyik nap és hova kell menni.Tudom rendszerezni a felírt feladatok közül már mit végeztem el,és mit kell még.esetleg ha hirtelen jut eszembe valami fontos dolog jobb lejegyzetelni mint elfelejteni.Sokrétűen egyénre szabottan lehet használni.

 28. Azért szeretem a határidőnaplókat, mert szeretek kézzel jegyzetelni és így nem felejtem el a megbeszélt időpontokat.

 29. Sajnos már nem vagyok annyira fiatal, ezer meg két dolog jár a fejembe. Mit kell csinálnom, hova menjek, kik jönnek hozzám. Asztali naptáram is van, hogy mindig tudjam, mikor mit akarok csinálni.

 30. Szeretem tudni mikor-hova kell mennem, szülinapokat, fontos eseményeket beleírni.
  Gyenesné Dusza Erzsébet

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük