Hajápolás DR. Santé termékekkel

Az elmúlt időben igyekszem nem csak az arcápolásra fókuszálni, hanem a hajápolásra is, hiszen ez is legalább annyira fontos, mint az arcápolás. Mindig is szerencsésnek mondhattam magam, hiszen a hajammal sosem volt különösebb problémám, kiskorom óta hosszú hajúak táborát erősítem és mindig is a természetes vonal híve voltam, ám 3 éve úgy döntöttem, hogy kipróbálom az ombre festést, ami a lehetős legjobb választás volt annak érdekében, hogy valami igazán természetes változást vigyek végbe a hajamon. Azóta természetesen több ápolást is igényel, hiszen a festés egy idő után kiszárítja a hajamat, amit kellő hidratálással próbálok megelőzni. Ma három Dr. Santé hajápolási terméket mutatok be Nektek, amit az utóbbi időben nagyon megszerettem, ezért szeretném Veletek is megosztani.

Dr. Santé sampon:

Mint azt már említettem is, a hajam az utóbbi években eléggé igényli az extra hidratálást, aminek az alapja szerintem egy hidratáló sampon. Azt választottam ezt a sampont, mert kifejezetten száraz és töredezett hajra ajánlott valamint, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet az az, hogy kókusz olajat tartalmaz, aminek különösen jó hatása van a hajra. A termék azt ígéri, hogy a kókuszolaj által bevont hajszálak erősebbé teszi a haj szerkezetét valamint fényessé és puhává varázsolja azt. Nagy örömömre valóban így van, ráadásul még a hajcsomóknak is búcsú mondhattam, amikkel álladóan küzdök hajmosás után. Plusz pozitívum, hogy attól mert egy olajos termékről beszélünk nem nehezíti el a hajamat és nem áll össze, könnyen habzik és könnyen ki is öblíthető.


Dr. Santé hajkondicionáló:

A sampon után nálam mindig egy alapos hajbalzsamozás veszi kezdetét, hiszen ez is nagyon sokat számít a hajunk ápolásánál. Ezt a terméket a samponnal együtt érdemes szerintem mindképpen használni, hiszen így fejti ki legjobban a hatását. A hajbalzsam segít a samponnal párhuzamosan a csomókat és a kócosságot kifésülni, valamint érezhetően puhítja a hajat. Jó hírem van azok számára is akiknek vékony szálú hajuk van, ugyanis ez a termék nekik is jó lehet.


Dr. Santé hajspray:

Nemrég kipróbáltam egy másik Dr. Santé hajsprayt is amit a képen is láthattok, ezért bátorkodtam egy kókusz olajos verziót is kipróbálni. Ha egyet kellene választani, ami legjobban tetszik a három termék közül az ez lenne az. Annyival többet ad a termék használta a hajamhoz, hogy szinte szemmel látható a változás főleg hosszútávon. Én általában vizes hajra szoktam fújni, amit aztán nem kell leöblíteni, így pláne megmarad a kellemes kókuszos és tartós illata a hajon.

Ti milyen termékeket használtok a hajatokra?

A termékeket a Krémvarázs.hu oldaltól kaptam tesztelésre.

Köszönöm, hogy ma is itt voltatok és olvastatok! 🙂

Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük