Hidratálás Stenders termékekkel

Sokszor hangoztattam már, hogy a szép arcbőr alapja a gondos tisztítás és ápolás. Minden embernek szüksége van olyan kozmetikumokra, melyek hatékonyan, de kíméletesen tisztítják és ápolják a bőrt. A Stenders termékek eddig ismeretlenek voltak számomra, de nagyon örülök, hogy kipróbálhattam ugyanis új kedvencekkel gyarapodott a polcom. 🙂

Az utóbbi időben kicsit problémásabbnak tűnt az arcbőröm, ezért mindenképpen olyan termékeket szeretetem volna használni, amely tartalmaz valamilyen tisztító összetevőt is, ezekben a kozmetikumokban a vadrózsa mint összetevő biztosítja a tisztítást, a rózsa pedig intenzív hidratáló képességéről híres.

A vadrózsa hidratáló tonik számomra egy olyannyira kedvelt termék lett, hogy mára már el sem tudnám képzelni, hogy ne szerepeljen a rutinomban, szépen tisztít irritáció nélkül, ami nekem mindig egy fontos pont. Egy kisebb mennyiséget szoktam a korongra kiönteni és azzal törlöm át az arcomat. A terméknek van egy olyan tulajdonsága is, hogy vízzáró réteggel látja el a bőrt ezáltal az fogékonyabb a mély hidratálásra. Kellemes rózsás illata viszonylag sokáig érezhető, ami külön tetszik nekem.

A vadrózsás hidratáló arcgél egy szuper gyorsan felszívódó gél, mely már csak ezért is nagyon megtetszett, az illata ennek a terméknek is nagyon kellemes. Tartalmaz hidrolizált kollagént, mely segít, hogy a bőr hosszan hidratált legyen. A reggeli arcápolásomba szeretem a leginkább használni ezt a terméket, hiszen a reggeli sminkem alá pont egy ilyen könnyed textúrájú gélre van szükségem. Kombinált bőrre ajánlott a termék, de az én jelenlegi száraz bőrömet is tökéletesen hidratálja.

Érdemes megnéznetek a Stenders oldalát, hiszen jobbnál jobb termékeket találhattok, melyek valódi hatást nyújtanak. 🙂

Ti próbáltátok már ezeket a termékeket?

Szeretettel: Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük