Nans percek #8 2019 legjobb emlékei

Az egyik év eleji bejegyzésben említettem, hogy ez a 2019-es évem nagyon meghatározó év lesz számomra és ez valóban így is lett. Szerettem volna egy olyan bejegyzés készíteni magamnak és Nektek is, amiben összegzem kicsit a 2019-es évem emlékeit, szóval most ez fog következni időrendi sorrendben. 🙂

Az évemet egy csodás újítással kezdtem, ami nem más volt, mint az új oldalam létrehozása. Régóta szerettem volna egy olyan oldalt, ami csak az enyém és úgy alakíthatom ahogy csak szeretném. Nagyon sok tervezés után elkészült a nans.hu, ami miatt annyira izgatott voltam, hogy képes voltam naponta megnézni az oldalam, hogy ez most tényleg az enyém? 😀 Azóta is töretlenül készítem nektek a cikkeket, melyet remélem élvezettel olvastok.

Januárban hosszas keresgélés után találtunk egy olyan házat, ami nagyon megtetszett nekünk, így megnéztük majd pár nap után meg is vettük. Minden szempontból tökéletes, nyilván felújítjuk, aminek a folyamata még most is tart, de abszolút családias kis kuckónk lesz. Január után rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennünk, hiszen eleinte csak egy kis újítást szerettünk volna, de átgondolva logikusan belevágtunk egy nagyobb felújításba, hiszen ha csináljuk akkor csináljuk rendesen, így később már nem kell ezzel foglalkoznunk. 🙂

Február 21-én a Szerelmem megkérte a kezemet Szolnokon, ami az egyik legkedvesebb emlékem 2019-ből. Annyira meghitt volt ráadásul sikerült úgy csinálni az egészet, hogy engem teljesen meglepjen, ami külön öröm volt számomra.

A következő hónapokban az esküvőnkre készültünk, illetve a házunk felújítására koncentráltunk, melyek igencsak izgalmas feladatok elé állítottak minket. Augusztusban sikerült kicsit kiszakadnunk a mindennapokból és a barátainkkal elmentünk egy pár napra kikapcsolódni a Balatonra. Sok közös emlék született, rengeteg nevetéssel és örömmel.

Szeptember 28-án tartottuk az esküvőnket, ami a legkedvencebb emlékem 2019-ből. Csodálatos volt minden tekintetből és mindig nagy örömmel gondolunk vissza. 🙂 Apropó fiatalok, ne habozzatok a házasság egy fantasztikus dolog!

Decemberben csodás karácsonyunk volt a családunk körében, de próbáltunk a pihenésre is koncentrálni, most pedig már december utolsó napját írjuk, ami számomra hihetetlen, mert nagyon gyorsan eltelt ez az év.

Kívánom Nektek, hogy csodás újévetek legyen, sok örömmel és boldogsággal gazdagítva. Ne feledjétek, hogy mindenre képesek vagytok ha elég kitartóan küzdötök!

Szeretném Nektek megköszönni, hogy itt voltatok ebben az évben velem! Ti vagytok a legcsodálatosabb olvasók! Hiszem, hogy jövőre még több kalandban lesz részünk! Találkozunk 2020-ban!

Szeretettel

Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük