OOTD #2

Az idei tavasszal nagyon meghatározó szín lesz többek között az élénk sárga, ezért gondoltam frissítem kicsit a ruhatáramat és kipróbálom én is ezt a színt, hiszen az unalmas hétköznapokat szuperül fel tudja dobni, ráadásul más élénk színnel is nagyon jól lehet kombinálni. Többek között azért is esett erre az élénk sárga színre a választásom, mert a nap sugaraihoz hasonlóan mindent beragyog, vidámságot hoz a mindennapokba, s nem árt ha néha kicsit kimozdulunk a komfortzónánkból. Nem igazán szoktam tavasszal ruhákat hordani, de az idei évben ezen is szeretnék változtatni, hiszen a nőiesebb vonalat képviseli.


Hamarosan itt a tavasz, ezért arra gondoltam, hogy egy tavaszváró poszt keretein belül bemutatom Nektek az új kedvenc ruhámat, amit a Manzara oldalán találtam. Nagyon tetszik ez a ruha, mert elegáns mégis hordható a hétköznapokra is, én most egy fekete magassarkúval és egy fekete táskával kombináltam, de más akár különlegesebb ékszerekkel is fel lehet dobni ezt az outfitet.


Érdemes szétnézni a Manzara oldalán, mert számos akcióra lelhettek, nekem például nagyon megtetszettek a női felsők és pulóverek is, ebből a kategóriákból is szemezgetek jó pár darabbal. Remélem Nektek is elnyeri a tetszéseteket egy-egy darab, s szívesen hordjátok majd.

Szeretettel: Reni

You may also like

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük