OOTD #6

Régóta szerettem volna már egy téli sorozatot készíteni a blogra, de az elmúlt idők képei nem igazán úgy sikerültek ahogy azt szerettem volna, így azok nem is kerültek publikálásra. A férjem ügyességének és az új fényképezőgépünknek köszönhetően sikerült végre csodás képeket készíteni, melyeket most meg is osztok Veletek.

A bejegyzés címbe akár lehetne a Winter Wonderland is, bár nem egészen volt téli csodaország, mert a hó helyett a dérrel kellett beérnünk, de szerintem még így is hanglatos képek születtek.

Az utóbbi időben egyre jobban azt veszem észre magamon, hogy sokkal jobban preferálom az egyszerűbb, letisztultabb darabokat, ami az idei téli öltözködésemben is nagyban látszik. Ez az egyszerű szürke kabát szerelem volt első látásra, bár alapból alkalomra vettem, de annyira megszerettem, hogy azóta ezt hordom minden nap. A fekete nadrággal szinte lehetetlen mellélőni, bár hasonlóképpen vélekedek a világosabb nadrágokról is. Aki régebb óta követ, az tudja, hogy imádom a rózsaszín minden árnyalatát, így talán nem is nagyon meglepő, hogy egy színű sál van a nyakamban, amit nagyon szeretek a puhasága és melegsége miatt. A táskám egy C&A darab, amit szintén nagyon szeretek, mert kényelmesen lehet bele pakolni, pont jó a mérete és természetesen mindenhez illik.

Ez a sorozat különösen közel áll hozzám, hiszen ez az első olyan fotózás, ami már az új fényképezőgépünkkel készült, szóval készüljetek, mert innestől kezdve igyekszünk még minőségibb képekkel jelentkezni. 🙂

Ha tehetitek Ti is tegyetek egy nagy sétát most télen, mert nagyon feltud tölteni ráadásul a hangulata páratlan.

Köszönöm, hogy itt voltatok és olvastatok! 🙂

Szeretettel: Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük