OOTD #7

Annyira vártam már a tavaszt, hogy akaratlanul is előkerültek a szoknyáim és a vékonyabb ingeim is. Egyből jött az agyalás, hogy milyen tavaszi szetteket tudnék majd belőlük összeállítani, természetesen nagy segítséget nyújtott a Pinterest, mint mindig. 😀 Bizonyára tudjátok, hogy vannak olyan trendek, melyek soha nem mennek ki a divatból, többek között ide tartozik a pöttyös minta is. Én személy szerint az apróbb, közepes méretű pöttyöket szeretem viszont látni a ruháimon, mert ezek állnak a legközelebb a stílusomhoz. Akik hasonlóképpen kedvelik ezt a mintát, azoknak van egy jó hírem, ugyanis 2020-ban is nagy sláger lesz.

A stílusomhoz az egyszerű, letisztult és kényelmes darabok állnak a legközelebb, ezért ez az összeállítás is ennek a fényében született meg. Idén szeretnék egy kicsit jobban nyitni a nőiesebb ruhadarabok felé, mint például: a szoknya felé. Tudom ez így elsőre érdekesen hangzik, de nálam az óvoda befejeztével szinte teljesen eltűnt a szoknyás korszakom és igazi farmeros lány voltam és vagyok is még, de néha egy kis változatosság nem árt.

Szerintem fontos ha egy pöttyös felsőrészt választunk, akkor érdemes egy egyszerűbb, letisztultabb darabbal kombinálni, hogy jobban tudjon érvényesülni valamint, hogy ne legyen sok a végeredmény.

Ti hogy álltok a pöttyös darabokkal? Tetszenek vagy túl soknak érzitek? 🙂

Köszönöm, hogy itt voltatok és olvastatok!

Szeretettel:

Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük