Otthoni Spa élmény rózsaolajos termékekkel

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon szeretek itthoni spa-kat csinálni, mert teljesen feltölt és kikapcsol. Bár az utóbbi időben nem igazán volt időm magamra, mert elég sok minden történt velünk és minden percünket valami más kötötte le mint az, hogy magunkra koncentráljunk, de erre tudatosan is elkezdtem figyelni szóval sokkal több “én időt” szeretnék tartani.

A Bulgarian Rose márkával már volt egyszer lehetőségem egy közös munkára, amit nagyon szerettem, hiszen olyan szuper termékeket próbáltam ki, melyeket azóta is nagyon szeretek. Nem csoda, hogy nagyon örültem amikor megérkezett hozzám a csomag Tőlük, amibe egy Signature Spa Frissítő Tusoló Gél és egy rózsás fürdősó volt.


Signature Spa Tusfürdő tengervíz-koncentrátumot, holt-tengeri sókat, kaviár-komplexet tartalmazva ásványi anyagokat és esszenciális zsírsavakat juttat a bőrbe. Ez a tusfürdő is tartalmaz rózsaolajat, hiszen a márka termékei alapvetően a rózsa kivonatokra épülnek. Kellemes illat viszonylag sokáig érezhető, ami abszolút a frissességet érezteti. Nagyon szeretem egy-egy fáradtabb napon használni, mert valón felfrissít.

A rózsás fürdősó lett a kedvencem, hiszen ezelőtt csak ritkán használtam ilyen terméket, de mióta rájöttem a jótékony hatásaira, azóta alig bírom megállni, hogy egy héten csak egyszer használjam. Nagyon szeretem a kellemes rózsa illatát, ami az egész fürdőt bejárja. Használat után érezhető a változás, hiszen puha és selymes lesz a bőröm. Ellenállóvá teszi a bőrt, jó narancsbőr ellen is, ráadásul még gyulladáscsökkentő hatással is bír. A rózsaolaj kifejezetten segít a bőr hidratálásában.

Ha szeretitek a rózsaolajos termékeket akkor mindenképpen érdemes kipróbálnotok ezeket a termékeket, mert az oldalukon rengeteg ilyen kozmetikumot találtok. 🙂

A termékeket a Bulgarian Rose biztosította.

Szerettel: Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük