Schüssler micellás víz

Tini koromban sajnos én is beleestem abba hibába, hogy gyakran nem mostam le a sminkem így reggelre a tükörbe nézve egy panda köszönt vissza, ami abszolút nem volt egészségesen sem a bőrömnek sem a szememnek. Jó pár évvel ezelőtt megjelentek a micellás vizek, melyek szinte azonnal berobbantak a köztudatba, így mára már majdnem minden márka rendelkezik saját micellás vízzel. Nem tagadom én is rengeteg félét kipróbáltam és még a mai napig is teszek próbákat annak ellenére, hogy a kedvenceim, azaz a jól bevált termékeim már megvannak, így is találok szuper termékeket.

Az utóbbi időben a Schlüssler micellás arctisztító vizet teszteltem aminek a fő különlegessége hogy Nr.8-as Shüssler féle Ásványi sót tartalmaz, mely segít a bőrünk víz háztartásának a helyreállításában, így hosszantartó hidratálást nyújt a bőrnek. Bio hamamelisz vizet is tartalmaz, mely bőrnyugtató és pórusösszehúzó hatással bír, amire nekem elég nagy szükségem van, mert mostanában elég problémássá vált a bőröm, többek között a tág pórusokkal is meg kell küzdenem. Fontos megemlíteni hogy 100 %-ban természetes összetevőkből áll, ráadásul hipoallergén és illatanyagmentes. 

Használata pontosan olyan egyszerű, mint a többi micellás vízé. Egy vattakorongra rá öntjük a vizet, majd át töröljük az arcunkat. Kíméletesen távolítja el a sminket a bőrön anélkül, hogy szárítana vagy irritálna. A makacsabb sminket is eltávolítja, bár tény, hogy több időt vesz igénybe a lemosása. Mindennapos használat mellett valóban puhítja a bőrt, ami számomra egy hatalmas pozitívum.

Összességében szerintem egy nagyon jó termék, ár-érték arányban és abszolút megéri főleg, ha természetes összetevőkből álló terméket kerestek.

Köszönöm, hogy itt voltatok és olvastatok! 

Szeretettel: Reni 

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük