Természet ihlette érzéki illatok Valentin napra

Tény és való, hogy a Valentin nap nagyon megosztó, mind a párok, mind a szinglik körében, hiszen a szerelmesek napját, ami ugye február 14-én van mindenki máshogy értelmezi és tartja fontosnak és ez így is van rendjén. Őszintén talán mi a férjemmel a megismerkedésünk első évében vertük ezt a napot nagy dobra, ami szerintem abszolút érthető, hiszen ez volt az első igazi Valentin napunk, de azóta nem igazán tartjuk, hiszen mindig is azt tartottuk magunk előtt, hogy szeretni és szeretve lenni a év összes napján fontos és megérdemelt. Nem mondom, ilyenkor is érdemes meglepnetek a párotokat valami kis aprósággal, de nem ez a fontos igazán, hanem, hogy mindig egymás mellett legyetek jóban-rosszban.

Apropó apróság, engedjétek meg, hogy bemutassam az Yves Rocher parfümkollekciójának az egyik legkülönlegesebb illatát, ami nem más, mint az Autour de Minuit, mely kellemes ínyenc illatáról híres. Akik szemfülesek voltak azok tudhatják, hogy volt szerencsém már a márkától még szeptemberben egy virágos-rózsás illatot is kipróbálnom, amit szintén nagyon szerettem, de ez a mostani illat nagyon közel áll hozzám.

Számomra nagyon megnyerő, hogy a márka ennyire figyel a környezetvédelemre, amit abszolút beleépítenek a termékekbe is, ezáltal az új kollekció is abszolút környezetbarát. Az új kollekció legalább 87%-ban ellenőrzött forrásból származó természetes eredetű alapanyagokat tartalmaz. A parfüm üvege és csomagolása is újrahasznosítható, ráadásul még a kupak is újrahasznosított műanyagból készült. Színezőanyag és BHT mentes, valamint nem tartalmaz állati eredetű összetevőket sem.

Ha szeretnétek a párotokat meglepni egy igazán különleges illattal, akkor mindenképpen látogassatok el az Yves Rocher oldalára ahol biztosan megtaláljátok Ti is a legjobban passzoló illatot.

Köszönöm szépen az Yves Rocher csapatának, hogy megleptek ezzel a csodás csomaggal, abszolút eltalálták így ismeretlenül is az én illatvilágomat. 🙂

Szeretettel:

Reni

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük